Ά Ύλες Καλλυντικών

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α (ΡΕΤΙΝΟΛΗ)

    7.20 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α (ΡΕΤΙΝΟΛΗ)

    7.20 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΒΙΤΑΜΙΝΗ A-Ρετινόλη 60% -10ml

    Σε υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας 50-60% αυτή η βιταμίνη Α (ρετινόλη) ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες και είναι χρήσιμη για την αναδόμηση του κολλαγόνου, τη σύσφιξη και τη μείωση των ρυτίδων.
    Θεωρείται αποτελεσματική για τη θεραπεία της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων, όπως οι δυσχρωμίες.
    Οι κρέμες με βιταμίνη Α δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά το θηλασμό. Προστίθεται στην τρίτη φάση, σε ποσοστό 1 – 3%. Καλλυντικής χρήσης Retinyl Palmitate
    Quick View
  • ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΥΙΣΚΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ 10ml

    6.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΥΙΣΚΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ 10ml

    6.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Αυτό το απολαυστικό ιδιαίτερο άρωμα με νότες καραμέλας και ποτού θα σας συναρπάσει.
    Το αρωματικό έλαιο caramel-whiskey, είναι γλυκό και πικάντικο ταυτόχρονα και προσφέρει απολαυστικές ώρες ευεξίας και χαλάρωσης!

    Είναι ιδανικό για να αρωματίσετε δωμάτια, τουαλέτα, ντουλάπες, συρτάρια, αυτοκίνητο ή για άλλες χρήσεις αρωματισμού προϊόντων.
    Μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες σε νερό και να το αφήσετε να εξατμιστεί ή να το τοποθετήσετε σε συσκευή ρεσό πάνω από κεράκι.
    Μπορείτε ακόμη να εμποτίσετε σκληρό χαρτόνι, να το τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία και να απολαμβάνετε οικονομικά το υπέροχο άρωμα του, ανανεώνοντας όσο συχνά θέλετε.
    Διατίθεται με πρακτικό σταγονόμετρο σε σκουρόχρωμο φαρμακευτικό φιαλίδιο με καπάκι ασφαλείας

    10ml

    Quick View
  • Προσφορά!

    ΚΑΡΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

    4.80 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΚΑΡΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

    4.80 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Το βούτυρο Καριτέ έχει άριστες θρεπτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για τις αντηλιακές, ενυδατικές, μαλακτικές, αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες.

    Για βρώσιμη χρήση έχει πληθώρα ευεργετικών και θρεπτικών στοιχείων και χρησιμοποιείαι σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση υψηλών προδιαγραφών.

    Το Βούτυρο Καρυτέ που διαθέτουμε είναι βιολογικό και βρώσιμο, εξαιρετικής ποιότητας και είναι κατάλληλο και για μαγειρική & ζαχαροπλαστική χρήση.

    Quick View
  • ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ

    5.80 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ

    5.80 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Το θαλάσσιο κολλαγόνο βοηθά την επιδερμίδα να ξαναβρεί τη χαμένη της ελαστικότητα ενώ παράλληλα τη θρέφει σε βάθος. Με τη χρήση του, ελαττώνονται οι λεπτές γραμμές έκφρασης και οι ρυτίδες ενός η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική, φρέσκια και νεανική. Το κολλαγόνο θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά στοιχεία. Καλλυντικής χρήσης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπος δέρματος, προστίθεται στην τρίτη φάση και προτείνεται χρήση σε ποσοστό 0,5-5 %.

    Quick View
  • ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3

    4.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3

    4.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    NΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ Βιταμίνη Β3 10gr (Niacinamide)

    Η Niacinamide βοηθά το δέρμα να συγκρατεί το νερό και αποτρέπει την απώλειά του από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος.
    Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος γιατί διεγείρει την παραγωγή λιπιδίων όπως τα κεραμίδια, τα οποία δημιουργούν ένα υγιές φραγμό συγκράτησης της υγρασίας.

    Βοηθά επίσης στη σύνδεση του κολλαγόνου γιατί επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, ενώ συντελεί στην ενυδάτωση του δέρματος.
    Εχει διάφορα όπως νικοτιναμίδη που είναι μια μορφή νιασίνης, βιταμίνη Β3.

    Η νιασιναμίδη μειώνει σε μεγάλο βαθμό διάφορα προβλήματα του δέρματος όπως ερυθρότητα, πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ενώ λειτουργεί άριστα ως ενυδατικός, αντιγηραντικός και λευκαντικός παράγοντας.

    Quick View
  • ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 100 ML

    4.90 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 100 ML

    4.90 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Το βιολογικό αυτό ροδόνερο με το όμορφο άρωμα τριαντάφυλλου, έχει ιδιότητες καθαριστικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, εμποδίζει την εμφάνιση ακμής, διατηρεί το pH του δέρματος και είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. προστατεύει από ερεθισμούς, κοκκινίλες, ηλιακά εγκαύματα και είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, τονώνει, συσφίγγει, λειαίνει και χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
    Προέρχεται από απόσταξη των ροδοπέταλων και είναι 100% φυσικό, εξαιρετικής ποιότητας και διατηρεί όλα τα φυσικά του αρώματα.
    Χρησιμοποιείται σαν λοσιόν καθαρισμού προσώπου.
    Είναι εξαιρετικής ποιότητας κατάλληλο για καλλυντική αλλά και για ζαχαροπλαστική μαγειρική χρήση.

    Quick View
  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

    8.20 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

    8.20 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Υαλουρονικό οξύ διάλυμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα δομικό στοιχείο του οργανισμού, που προσδίδει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα.
    Οφείλει αυτές τις ιδιότητες στην ικανότητά του να απορροφά και δεσμεύει μόρια νερού ως και και 1000 φορές το βάρος του!
    Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία παρασκευής καλλυντικών, με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές

    Για να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ, απλώστε πολύ μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και στη συνέχεια τοποθετήστε μόνο στη περιοχή των ρυτίδων (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια). Αφήστε το να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια – αν το επιθυμείτε – βάλτε την ενυδατική σας κρέμα. Το υαλουρονικό οξύ χρειάζεται να εφαρμοστεί μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ.

    Διάλυμα υαλουρονικού οξέος, υψηλής συγκέντρωσης 1%

    Quick View
  • ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ αιθέριο έλαιο 10ml

    9.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ αιθέριο έλαιο 10ml

    9.00 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Το αιθέριο έλαιο υλάνγκ–υλάνγκ είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και θεωρείται κορυφαίο αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο, ενώ μειώνει τα μαύρα και τα λευκά στίγματα. Θεραπεύει το άγχος, το φόβο, το θυμό και το σοκ, ηρεμεί, κατεβάζει την πίεση και αντιμετωπίζει την ταχυπαλμία. Δημιουργεί αισθησιακή ατμόσφαιρα, θεωρείται αφροδισιακό.
    Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση.
    10ml
    100% Αιθέριο έλαιο
    ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΛΥΤΟ

    Quick View
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.