γλυκάνισος

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

  • ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ αιθέριο έλαιο αστεροειδής β-10ml

    6.50 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ αιθέριο έλαιο αστεροειδής β-10ml

    6.50 Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

    Το βιολογικό βρώσιμο αιθέριο έλαιο του Γλυκάνισου, έχει ένα ζεστό, γλυκό και πικάντικο άρωμα.
    Το αιθέριο έλαιο γλυκάνισου διαλύεται εύκολα σε αλκοόλ (αιθανόλη),
    Το αιθέριο έλαιο Γλυκάνισου (Star Anise) είναι ένα δημοφιλές καρύκευμα σε γλυκά και αρτοσκευάσματα, ενώ είναι φημισμένο σε προϊόντα όπως τα τα λικέρ, το ούζο κα.
    Επίσης προστίθεται συχνά σε φαρμακευτικό τσάι σαν αρωματικό λόγο της ευχάριστης γεύσης του.

    Εχει μεγάλη παράδοση χρήσης στην εναλλακτική Ιατρική γιατί δρα σπασμολυτικά σε στομαχικές διαταραχές.
    Είναι φημισμένο αποχρεμπτικό γιατί διαλύει πυκνωμένες εκκρίσεις στους βρόγχους και για αυτό το λόγο χρησιμοποιείται σε σιρόπι και σταγόνες για τον βήχα.

    Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο Γλυκάνισου χρησιμοποιείται για να λύσει προβλήματα συσσωρευμένων φόβων.
    Δημιουργεί μία δεκτική και ασφαλή ατμόσφαιρα και καταπραΰνει τα ψυχικά προβλήματα.

    Το αιθέριο έλαιο Γλυκάνισου χρησιμοποιείται επίσης στα καλλυντικά, σε αρωματικά σαπούνια ή άλλα επιφανειοδραστικά προϊόντα ενώ λόγω της ευχάριστης γεύσης του, ενσωματώνεται συχνά σε οδοντόκρεμες ή στοματικά διαλύματα.

    Αρωματίζει ευχάριστα το χώρο, έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και αντιοξειδωτική δράση ενώ σύμφωνα με τον Διοσκουρίδη το άρωμα του γλυκάνισου είναι αφροδισιακό

    1. Αν έχετε κολικούς πόνους, κολίτιδα ή δυσπεψία, χρησιμοποιήσετε το αιθέριο έλαιο του γλυκάνισου για εισπνοές.
    2. Διαλύστε λίγες σταγόνες σε ένα λάδι βάσης και κάντε Είναι χρήσιμο εάν το κάνετε μασάζ στο στήθος για το αναπνευστικό
    3. Μπορείτε να ανακουφιστείτε με μερικές εισπνοές από βήχα ή κρυολόγημα
    4. Βελτιώστε τη διάθεσή σας με το γλυκό πικάντικο άρωμά του, ρίχνοντας λίγες σταγόνες στην κεραμική σας εστία, ενώ παράλληλα πετυχαίνετε αντιμικροβιακή δράση στην ατμόσφαιρα του χώρου σας.

    Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική/μαγειρική χρήση

    *ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ /Βρώσιμο & Καλλυντικής χρήσης

    Quick View
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.